Klikk her for å søke

Hvor kan jeg montere dekkene mine?

Monteringen av dekk på felg skjer ved hjelp av profesjonelt utstyr. Det er en vanskelig jobb, og krever helt spesielt utstyr og kompetanse. Det er derfor viktig å overlate jobben til de faglærte. Du må regne med omtrent 10-15 minutter og mellom 100-250 kroner per dekk.

Ingen grunn til bekymring!

Nettkunder som kjøper dekk på internett for første gang er ofte bekymret for monteringen. De frykter at verkstedene ikke vil ta dem i mot, eller at de kommer til å behandle dem dårlig. Dette er ikke tilfellet!

Salg av dekk på nettet er svært utbredt i Europa i dag, og verksteder er vant til å ta imot og montere dekk for nettkunder. Det er blitt en rutine for dem, så det er ingen grunn til bekymring. Verkstedene tjener godt på å montere dekk.

Hvor skal jeg henvende meg?

  • Ideelt sett hos en av våre partnere.

Online nettforhandlere har et utvalg av monteringspartnere som er vant til å motta og montere dekk for nettkunder. Idet en nettkunde utfører en bestilling vil verkstedet motta en e-post hvor de får beskjed om at de vil motta denne kundens dekk. Når varen er levert, kan verkstedet ta kontakt med kunden for å avtale montering. Prisene for hvert enkelt verksted oppdateres ofte og ligger på nettsidene deres.

  • Hos en garasje eller forhandler som vi ikke samarbeider med.

Det er mulig å henvende seg på et verksted for å få montert dekkene du har kjøpt på nett, så lenge dette verkstedet har det nødvendige utstyret. Prisene på montering varierer fra verksted til verksted, men det ligger på rundt 250 kr, inkludert balansering.

Enkelte verksteder eller forhandlere kan legge til på prisen når du ikke kjøper dekkene hos dem. Det anbefales å holde seg unna disse stedene, da det ikke skulle måtte være nødvendig å ta ekstra betalt for den slags.

  • Hjemme hos deg eller på jobb - mobil montering

I flere år har det vært utbredt med mobil montering. Dette er en optimal og meget fleksibel kundeservice for nettkunder.

Med en enkel telefonsamtale kan du avtale møte med en mobil montør hjemme hos deg, på jobb eller til hvilken som helst annen adresse som måtte passe deg, innenfor montørens geografiske arbeidssone.

Vi disponerer et utvalg av mobile monteringssentre over hele landet, som står klare til å ta deg imot. Prisen er ikke høyere enn tilsvarende arbeid hos verksted eller forhandler.


Du står fritt til å velge selv hvor du vil montere dekkene du har kjøpt hos DekkLeader.