Alternativ

Billige quad-dekk: Stort utvalg

DekkLeader tilbyr et meget stort utvalg av merker for billige quad-dekk.

Benytt søkefeltet for å finne de beste og billigste dekkene som passer til din quad, og dra nytte av råd og veiledning fra vårt ekspertpanel. Enten den brukes industrielt, til konkurranse eller til hverdags, så garanterer DekkLeader at de kan finne de beste dekkene til din quad.

Produsentliste

ATV-dekk til nytte-/stikjøring

ATV-dekk til nyttekjøring er vanligvis egnet for sporadisk ATV-kjøring. Disse dekkene tilbyr god kvalitet til rimelig pris og har en god kjørekomfort. De små piggene gjør det mulig å få et godt veigrep på alle underlag.

ATV-dekk til godkjent kjøring på vei

ATV-dekk til godkjent kjøring på vei har en struktur som ligner mye på bildekk. Det gir et godt veigrep på vått underlag. De er ideelle når du skal ta en kjøretur på veien, det er går også helt fint å ta noen kjøreturer på skogsveien.

Dekk til sports-/konkurransekjøring

Le ATV-dekk til sportskjøring monteres ofte på storsylindret ATV-kjøretøy. De gir høy ytelse på alle typer underlag og baner. Med denne type dekk kan du kjøre i høy hastighet på alle slags veier.

ATV-dekk til nyttekjøring

Disse dekkene er beregnet for bruk i en profesjonell sammenheng og de brede piggene gir maksimalt veigrep i alle slags terreng. ATV-dekk til nyttekjøring er svært motstandsdyktige og stabile, de gjør det mulig å transportere eller trekke materiell på alle slags underlag.

Et lite tips vedrørende ATV-dekk: jo høyere antall beltelag, jo mer motstandsdyktig blir dekket. Hvis du ofte kjører på underlag med mye stein bør du velge et høyt antall beltelag for å unngå punktering.