Personvernregler

  1. Generelle prinsipper
  2. Hva er definisjonen av begreper som bruker et stort brev?
  3. Et charter for hva?
  4. For hvilken juridisk begrunnelse blir dataene dine samlet inn og brukt av AD TYRES?
  5. Hvilke data samles inn?
  6. Hvordan brukes dataene dine?
  7. Hvor lenge holdes dataene dine?
  8. Hvem er dataene dine delt med?
  9. Er dataene dine overført utenfor EU?
  10. Hvordan beskyttes dataene dine?
  11. Hva er dine rettigheter?
  12. Hvordan samler AD TYRES data for mindreårige?
  13. Hva med cookies og andre lignende sporingsteknologier?
  14. Noen ekstra elementer på sosiale nettverk
  15. Hva er konsekvensene av å aktivere en ekstern lenke?
  16. Hvordan vil du bli varslet om endringer i charteret?
  17. Hvordan kontakte oss?

1. Generelle prinsipper

Selskapet AD TYRES International SLU, selskap av Andorran lov av form societat limitada unipersonal med hovedstaden på 100.000,00 euro, registrert i handelsregistret og selskapene i Andorra under nummer 16339 med hjemsted Carrer Bonaventura Armengol Num . 10, Edifici Monclar, Block Num. 1, despatx nr. 111-112, ANDORRA LA VELLA, E-post: cm(a)adtyre.com, telefon: +376 810 888 (heretter " AD TYRES ") som driver e-handel som tilbys gjennom fra nettstedet dekkleader.com (heretter " Site ") salg av dekk og tilhørende produkter.

Som en del av denne aktiviteten er det nødvendig med AD TYRES å samle på nettet eller via telefon. Data som direkte eller indirekte identifiserer kunder, brukere av Nettstedet eller tredjepart (i det følgende utelukkende " Personen bekymret " eller " Du ") og utfører en behandling av disse dataene.

AD TYRES legger stor vekt på overholdelse av behandlingen av disse dataene med gjeldende lovgivning og særlig med Andorran-loven 15/2003 av 18. desember 2003 kvalifisert som beskyttelse av personopplysninger og Europa-Parlamentets forordning (EU) 2016/679 og av Rådet av 27. april 2016 (heretter " RGPD ").

Du er informert om at Europa-kommisjonen ved vedtak av 19. oktober 2010 har erklært at Andorra anses å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personopplysninger som overføres fra EU.

I henhold til artikkel 27 i RGPD har AD Tires, som representant i EU, utpekt selskapet MAXI TYRE LTD - et selskap som er innlemmet i irsk lov i form av privat aksjeselskap, registrert i det irske handelsregisteret under nummer 545522, med hovedkontor i Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irland).

Du er invitert til å lese denne personvernpolitikken nøye (heretter " Charteret ") og å lese innholdet.

2. Hva er definisjonen av aktiverte vilkår?

Ord eller setninger som begynner med et stort bokstav har definisjonen angitt nedenfor.

AD TYRES
betyr det selskap som er identifisert i første ledd i artikkel 1 .
charter
til definisjonen nevnt i artikkel 1 .
kundekonto
refererer til kontoen som enhver kunde kan opprette fra https://www.dekkleader.com/min-konto/ .
Generelle salgsbetingelser
betyr de generelle vilkårene for salg av AD TYRES som er tilgjengelige på adressen https://www.dekkleader.com/generelle-salgsbetingelser .
Data (s)
betyr alle personopplysninger, dvs. opplysninger om en identifisert eller identifiserbar fysisk person, idet det forstås at personen som kan identifiseres direkte eller indirekte ved henvisning til en identifiserer, som f.eks. et navn, et identifikasjonsnummer, lokasjonsdata, en onlineidentifikator eller ett eller flere spesifikke elementer som er spesifikke for fysisk, fysiologisk, genetisk, psykologisk, økonomisk, kulturell eller sosial identitet.
Bankdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Bestillingsdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Geolokaliseringsdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Navigasjonsdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Tredjepartsdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Service Editor Data
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Tredjepartsdata
til definisjonen nevnt i artikkel 5 .
Person (er) Bekymret
til definisjonen nevnt i artikkel 1 .
Produkt (er)
betyr pneumatiske eller tilhørende produkter (felger, kjeder, etc ...) som tilbys for salg av AD TYRES på Nettstedet.
rgdp
til definisjonen nevnt i artikkel 1 .
nettstedet
til definisjonen nevnt i artikkel 1 .
Behandling (s)
betyr transaksjoner eller sett av transaksjoner som kan eller ikke skal utføres ved hjelp av automatiserte prosesser og brukes på dataene, for eksempel innsamling, registrering, organisering, strukturering, oppbevaring, tilpasning eller modifikasjon, utvinning, konsultasjon, bruk, overføring, formidling eller annen form for forsyning, forsoning eller sammenkobling, begrensning, sletting eller ødeleggelse.
du
til definisjonen nevnt i artikkel 1 .

3. En charter for hva?

Nåværende charter står til din disposisjon under samlingen av dataene dine for å sikre fullstendig gjennomsiktighet i databehandlingen din gjort av AD TYRES ved å gi deg kortfattet informasjon, lett tilgjengelig, lett å forstå og formulert på klare og enkle vilkår.

I tilfelle at noe av informasjonen ikke er tilstrekkelig klar, inviterer vi deg til å kontakte oss for din bekvemmelighet, enten ved å sende en epost til adressen cm(a)adtyre.com eller gjennom kontaktskjema tilgjengelig her .

Charteret gjelder dine data innsamlet og behandlet av AD TYRES i følgende aktiviteter, og for hvilke AD TYRES er Processing Manager:

  • Din bruk av nettstedet, inkludert den enkle navigasjonen på den;
  • opprettelsen og bruken av din klientkonto via nettstedet
  • kjøp av produkter som tilbys av AD TYRES via nettstedet eller
  • enhver kontakt med kundeservice.

Dette charteret gjelder ikke for annen databehandling utført i en annen sammenheng enn det som er beskrevet ovenfor.

Charteret gjelder ikke for annen databehandling hvor AD TYRES ikke er behandlingsleder.

4. For hvilken juridisk begrunnelse blir dataene dine samlet inn og brukt av AD TYRES?

AD TYRES gjør et poeng med å samle og behandle dataene dine bare på grunnlag av en av følgende juridiske begrunnelser:

  • Din samtykke : Dette er en klar positiv handling fra din side, hvor du uttrykker på en fri, spesifikk, opplyst og entydig måte din avtale med behandlingen av dataene dine;
  • Gjennomføring av kontrakt : Dette er innhenting og behandling av dine data som er nødvendige for gjennomføring av salgskontrakten mellom deg og AD TYRES eller forhåndskontraktlige tiltak som er gitt til Din forespørsel (enhver forespørsel fra Din forrige del til ordren og laget med tanke på sistnevnte);
  • En legitim interesse : Dette er samlingen og behandlingen av dine data for legitime interesser forfulgt av AD TYRES eller en tredjepart (f.eks. Prospektering, forebygging av svindel, etc.), med mindre din interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter som vil kreve beskyttelse av dine data (f.eks. privatliv eller entreprenør frihet);
  • En juridisk forpliktelse : Dette er innsamling og behandling av dataene dine pålagt AD TYRES ved enhver lovlig eller lovbestemmende bestemmelse eller rettslig eller administrativ enhet (for eksempel forpliktelsene pålagt av landet du ønsker å besøke).

5. Hvilke data samles inn?

Data samlet på den eksakte forespørselen til AD TYRES

AD TYRES Du ber deg om å samle inn dine data på forskjellige tidspunkter og spesielt under:

  • bruken av nettstedet, inkludert enkel navigering på nettstedet;
  • fullføring av en bestilling på nettstedet;
  • opprettelsen av en kundekonto på nettstedet eller
  • enhver kommunikasjon med kundeservice.

Når du gjør bestillingen på vegne av en tredjepart på nettstedet, samtykker du i å kommunisere og garantere samtykke til denne personvernreglene av de oppgitte dataene.

Denne datainnsamlingen (heretter " Ordningsdataene ") består særlig av:

  • Ditt navn
  • Ditt navn
  • Din fødselsdato
  • Din postadresse
  • Din e-postadresse
  • Telefonnummeret ditt;
  • Ditt land
  • Ditt intern fellesskapsnummer.

Når det gjelder betaling, består disse dataene på vår ekspresforespørsel (heretter " Bankdata ") av ditt kredittkortnummer, utløpsdato og CVC (eller visuelt kryptogram på baksiden av kortet).

Visse bestillingsdata (fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, land, e-postadresse) og bankdata angir avtalens inngåelse med AD TYRES. Følgelig vil enhver utholdenhet fra din side for å gi oss disse dataene forhindre deg i å fullføre bestillingen din.

Data automatisk innsamlet av AD TYRES

AD TYRES er nødvendig for å samle, spesielt når du surfer på nettstedet, noen av dine data automatisk via enheten din (datamaskin, nettbrett, mobiltelefon, etc.). Disse dataene kan hentes selv om det ikke er noen ordre.

Disse dataene (heretter " tekniske data ") består særlig av:

  • Din IP-adresse (ID-nummeret som er tilordnet Enheten som en del av forbindelsen til Internett);
  • MAC-adressen din (fysisk identifikasjonsnummer lagret på nettverkskortet eller nettverksgrensesnittet);
  • Ditt IMEI-nummer (ID-nummer på mobiltelefonen din);
  • operativsystemet til enheten din (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS, etc.);
  • Mobiloperatøren din
  • Din Internett-leverandør
  • nettleseren du bruker (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.); eller igjen
  • tidszonen som brukes av enheten din.

Data samlet inn automatisk via enheten din består også av data om navigasjonen din (heretter " navigasjonsdataene "), for eksempel:

  • sidene du har besøkt;
  • datoen for ditt besøk
  • tiden som ble brukt på hver side besøkt;
  • koblingene du har aktivert;
  • tilbudene du har konsultert;
  • produktene du har søkt etter;
  • ordrene som du har laget; eller igjen
  • Dine forbruksvaner av Produktene.

Endelig kan dataene som samles inn automatisk via enheten, fortsatt bestå av dine geografiske data (heretter " Geolocation Data ") når enheten og / eller nettleseren din er satt til den effekten.

Data overført av sosiale nettverk eller andre utgivere av informasjonssamfunnstjenester

AD TYRES kan til slutt motta dataene dine via en overføring laget av utgiveren av et sosialt nettverk (Facebook, Twitter, etc.) eller andre utgivere av informasjonssamfunnstjenester, inkludert:

  • Din surfing på rommet dedikert til AD TYRES eller Nettstedet på et bestemt sosialt nettverk;
  • Din bruk av funksjoner på nettstedet, hvilke funksjoner vil være relatert til et sosialt nettverk eller annen tjeneste i informasjonssamfunnet;
  • Opprettelsen av din kundekonto hvis du bestemmer deg for å registrere deg ved hjelp av en overføring av data fra et sosialt nettverk (spesielt Facebook) eller en utgiver av tjenester i informasjonssamfunnet (spesielt Google).

Disse dataene som samles av AD TYRES gjennom sosiale nettverk eller andre utgivere av informasjonssamfunnstjenester (heretter " Service Editors Data ") består hovedsakelig av:

  • Dine bestillingsdata samlet av den relevante tjenesteleverandøren (inkludert fotografier av deg); eller
  • Tekniske data eller navigasjonsdata samlet av den relevante tjenesteleverandøren.

Hvis du ønsker å begrense samlingen av disse dataene, er du invitert til å kontakte utgiveren til den aktuelle tjenesten og / eller for å endre konfidensialitetsparametrene for din konto knyttet til denne tjenesten.

Data levert av tredjepart

AD TYRES kan være pålagt å samle inn dine data gjennom tredjeparter med hvem AD TYRES har juridiske og / eller økonomiske forhold, inkludert:

  • tilknyttede selskaper;
  • forretningspartnere; eller igjen
  • andre uavhengige kilder.

Disse dataene (i det følgende benevnt " Tredjepartsdata ") består i særdeleshet av Identifikasjonsdata eller relatert til bruken av et produkt eller en tjeneste som er foreslått av den aktuelle tredjepart, hvilke Data ble samlet og behandlet. av den berørte tredjepart.

6. Hvordan brukes dataene dine?

Tabellen nedenfor viser hovedtrekkene til behandlingene som utføres av AD TYRES om dine data.

For ytterligere informasjon om formålene eller dataene, inviterer AD TYRES deg til å kontakte kundeservice, for din bekvemmelighet, enten ved å sende en epost til adressen cm(a)adtyre.com eller ved gjennom kontaktskjemaet tilgjengelig her .

Behandlingsnavn mål Juridisk begrunnelse Berørte data
for
  • Svar på alle dine forespørsler om å bestille
  • Ta hensyn til og utfør bestillingen din
kontrakt
  • Bestillingsdata
transaksjon
  • Utfør betalingen av bestillingen
  • Behandle banktransaksjoner ved avvisning
kontrakt
  • Bankdata
Krav på utbetalinger
  • Administrer eventuelle krav fra kortinnehaveren som brukes når du betaler bestillingen
kontrakt
  • Bankdata (unntatt HVAC)
Etter salgstjeneste
  • Behandle dine krav
  • Informer om endringen av charteret eller de generelle salgsbetingelsene
  • Administrer kundeforholdet (forespørsler, kommentarer og forslag) etter en bestilling
  • Administrer refusjoner
kontrakt
  • Bestillingsdata
  • Bankdata (unntatt HVAC)
kundekonto
  • Forenkle dine påfølgende bestillinger ved å unngå gjeninnføring av varer som allerede er kommunisert til AD TYRES
samtykke
  • Bestillingsdata
  • Bankdata (unntatt HVAC)
nyhetsbrev
  • Utfør abonnementet på vårt nyhetsbrev
samtykke
  • Bestillingsdata (e-postadresse)
AD TYRES kommersielle tilbud
  • Gjør direkte markedsføringskampanjer på AD TYRESprodukter
Legitim interesse (1)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata
  • Service Utgiver Data
  • Tredjepartsdata
Målrettet annonsering
  • Tilpass våre reklamemeldinger til dine behov og vaner, spesielt på nettstedet
Samtykke (informasjonskapsler)
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata
Brukeropplevelse
  • Tilpass ditt nettstedopplevelse etter dine behov og dine vaner
  • Fremskynde navigasjonen din på nettstedet
Samtykke (informasjonskapsler)
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata
geolocation
  • Gi deg et søkeverktøy for de nærmeste forsamlingsstasjonene til din plassering
samtykke
  • Geolokaliseringsdata
statistikk
  • Gjennomføre og analysere statistiske studier
Legitim interesse (2) og samtykke (informasjonskapsel)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata
kvalitet
  • Analyser de tekniske problemene som oppstår ved bruken av nettstedet
  • Registrere anomalier i informasjonssystemet
Rettferdig interesse (3)
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata
svindel
  • Oppdag forfalskning og teknologisk svindel
Legitim interesse (4)
  • Bestillingsdata
  • Tekniske data
  • Navigasjonsdata

(1) Den legitime interessen er det som er omtalt i RGPDs nr. 47, som sier: " Behandling av personopplysninger med henblikk på prospektering kan anses som gjort for å tilfredsstille en legitim interesse ". Denne legitime interessen inkluderer å opprettholde et vanlig forretningsforhold med deg.

(2) AD Tires legitime interesse er selvvurdering og forbedring gjennom det statistiske verktøyet.

(3) AD TYRES legitime interesse er å sikre kvaliteten på sin tjeneste.

(4) AD TYRES legitime interesse er å forhindre svindel.

7. Hvor lenge holdes dataene dine?

AD TYRES gjør et poeng med å beholde dataene dine i et skjema som gjør at identifikasjonen din kan vare i lengre tid enn det som er nødvendig for det formål de behandles for.

Tabellen under viser oppbevaringsperioder for hver type Data, avhengig av Behandlingen som de brukes til.

data behandling Holdbarhet i aktiv basis (1) Holdbarhet i mellomarkivering (2)
Bestillingsdata for 5 år fra siste ordre n/a
Etter salgstjeneste 5 år fra siste ordre n/a
kundekonto 5 år fra siste innlogging til klientkontoen
eller
Inntil tilbaketrekking av samtykke dersom det oppstår før
n/a
nyhetsbrev Inntil du avslutter abonnementet n/a
AD TYRES kommersielle tilbud 2 år fra siste ordre n/a
statistikk 5 år fra siste ordre 10 år fra samlingen av relevante data
svindel n/a 10 år fra samlingen av relevante data
Bankdata
(unntatt HVAC)
transaksjon Til full betaling av bestillingen n/a
Krav på utbetalinger n/a 13 måneder fra datoen for debet
eller
15 måneder ved utsatt debet betaling
Etter salgstjeneste Fram til utløpet av perioden som AD TYRES forplikter seg til å refundere deg en ordre (inkludert tilbaketrekningsperiode eller avbestillingsperiode for bestillingen) n/a
kundekonto 5 år fra siste innlogging til klientkontoen
eller
Inntil tilbaketrekking av samtykke dersom det oppstår før
eller
Inntil gyldigheten av bankdataene utløper hvis det oppstår før
n/a
Tekniske data AD TYRES Kommersiell Tilbud 13 måneder fra innsamling av informasjonskapsel n/a
Målrettede annonser
Brukeropplevelse
kvalitet
statistikk
svindel n/a 13 måneder fra innsamling av informasjonskapsel
Navigasjonsdata AD TYRES Kommersiell Tilbud 13 måneder fra innsamling av informasjonskapsel n/a
Målrettede annonser
Brukeropplevelse
kvalitet
statistikk
svindel n/a 13 måneder fra innsamling av informasjonskapsel
Geolokaliseringsdata geolocation Tiden som kreves for å indikere nærmeste monteringsstasjon n/a
Service Utgiver Data AD TYRES kommersielle tilbud 2 år fra samling n/a
Tredjepartsdata AD TYRES kommersielle tilbud 2 år fra samling n/a

(1) Den aktive databasen bevaringen består av bevaring av de aktuelle dataene i databasen som brukes til den aktuelle behandlingen.

(2) Mellomarkivering er lagring av dataene under begrensede tilgangsbetingelser (i) enten i en bestemt arkivdatabase som er skilt fra den aktive databasen, med begrenset tilgang bare til de som har interesse for det. vet på grunn av deres funksjon, (ii) i den aktive databasen, forutsatt at de arkiverte dataene er segregert ved logisk adskillelse (styring av tilgangsrettigheter og rettigheter) for å gjøre dem utilgjengelige for enkeltpersoner ikke lenger interessert i å behandle dem.

8. Hvem er dataene dine delt med?

AD TYRES kan dele deler av dine data med andre enheter som er omtalt nedenfor. Under alle omstendigheter deler AD TYRES bare disse dataene i grensen for det som er strengt nødvendig for å sikre formålene med behandlingen av dine data av AD TYRES eller for å sikre de presise og legitime formålene som er definert av denne mottakeren.

Underleverandører av AD TYRES

AD TYRES er nødvendig for å dele deler av dine data med sine underleverandører, som fungerer spesielt i sammenheng med levering av sine produkter. Deling av dataene dine med disse enhetene er nødvendig for utførelsen av bestillingen din. AD TYRES deler bare dataene som er strengt nødvendige for gjennomføringen av oppdraget som er pålagt sine underleverandører, etter at de har kontraktuelt garantert dem forpliktelser så høyt som de som er tatt i dette stadiet for beskyttelse av dine data.

Enheter i gruppen som tilhører AD TYRES

AD TYRES er nødvendig for å dele deler av dine data med andre enheter i gruppen som AD TYRES tilhører for å kunne kjenne deg bedre. Disse andre enhetene er underlagt forpliktelser som ligner AD TYRES for beskyttelse av dine data.

Tredjeparts tjenesteutgivere

AD TYRES er nødvendig for å dele deler av dine data med tredjeparts tjenesteutgivere som brukes i forbindelse med levering av AD TYRESprodukter via nettstedet (sosialmediautgivere, informasjonssamfunnstjenester, vertsleverandører, etc.). Deling av dataene dine med disse utgivere er nødvendig for driften av relevante tredjepartstjenester. AD TYRES deler bare dataene som er strengt nødvendige for bruk av disse tredjepartstjenestene. AD TYRES Inviterer deg til å konsultere personvernreglene for hver av disse redaktørene.

Eksepsjonelle tilfeller

AD TYRES kan være pålagt å dele dataene dine på en eksepsjonell måte i følgende tilfeller: (i) i forbindelse med fusjon, et erverv av hele eller deler av AD TYRES, en oppgave av eiendeler eller enhver annen lignende transaksjon, (ii) hvor en slik partisjon er pålagt ved lov, en forordning, en kompetent rettslig eller administrativ myndighet eller (iii) å beskytte en persons rettigheter og / eller sikkerhet for å hindre eller iverksette tiltak mot ulovlige eller påståtte ulovlige aktiviteter eller for å forsvare rettighetene, eiendommen og sikkerheten til AD-nettstedet dekk; (iv) å gjennomføre og garantere de forpliktelser som AD TYRES har i din interesse i forbindelse med dette charteret.

9. Er dataene dine overført utenfor EU?

Dine data behandles og lagres hovedsakelig på territoriet til Fyrstendømmet Andorra der AD TYRES er etablert, hvilket territorium ligger utenfor EU.

Ved beslutning datert 19. oktober 2010 uttalte EU-kommisjonen at Andorra anses å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personopplysninger som overføres fra EU.

AD TYRES har utnevnt firmaet MAXI TYRE LTD - et firma med irsk privatrettslig form, registrert i det irske handelsregisteret under nummer 545522 med sitt hovedkontor på Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irland) som representant i EU i samsvar med artikkel 27 i GDPR.

AD TYRES kan ikke utelukke at dataene dine blir overført til andre territorier utenfor EU og EØS, og særlig i områder hvor graden av beskyttelse av personopplysninger Personalet er lavere sammenlignet med EU.

I sistnevnte tilfelle forplikter AD TYRESene seg til å verifisere eksistensen av tiltak eller ta de nødvendige tiltak for å sikre et tilfredsstillende nivå på beskyttelse av dine data, for eksempel:

  • en beslutning om tilstrekkelighet av det europeiske kommisjonen i det aktuelle landet
  • standard kontraktsklausuler fra Europa-kommisjonen eller standard kontraktsbestemmelser vedtatt av en tilsynsmyndighet, som adressaten sender seg til
  • internt selskapsregler;
  • en godkjent adferdskodeks eller en godkjent sertifiseringsmekanisme (inkludert bindende og håndhevbar forpliktelse fra ikke-EU-mottakeren til å anvende de nødvendige garantiene);
  • et administrativt arrangement eller en juridisk bindende og håndhevbar tekst vedtatt for å tillate samarbeid mellom offentlige myndigheter.

10. Hvordan beskyttes dataene dine?

AD TYRES har implementert passende fysiske, tekniske, administrative og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dataene mot uautorisert tilgang, bruk, tap, utilsiktet ødeleggelse, skade, tyveri eller uautorisert eller ulovlig formidling av slike data.

Til tross for sin kontinuerlige innsats, kan AD Tires ikke forplikte seg til å garantere et resultat når det gjelder sikkerheten til dine data, og inviterer deg til å rapportere eventuelle vanskeligheter nevnt ovenfor som du vil ha kunnskap om.

For å gjøre det, kan du kontakte kundeservice, for din bekvemmelighet, enten ved å sende en e-post til cm(a)adtyre.com eller via kontaktskjemaet tilgjengelig her .

11. Hva er dine rettigheter?

I samsvar med gjeldende lovgivning har du rettighetene som er oppført nedenfor med hensyn til dine data:

  • Retten til tilgang til dine data : Dette er muligheten for at du fra AD TYRES får en kopi av dine data behandlet av AD TYRES og de viktigste egenskapene ved deres behandling (formål, kategorier av data, mottakere , holdbarhet, dine rettigheter i disse dataene, retten til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet og eventuelt kilden til datainnsamlingen og eksistensen av automatisert beslutningsprosess på grunnlaget for disse dataene);
  • Retten til å rette opp dataene dine : Dette er muligheten for at du fra AD TYRES kan oppnå snarest mulig utbedring av dataene dine, som ville være unøyaktige eller, i lys av formålet med behandlingen, ufullstendig
  • Retten til sletting av dataene dine : Dette er muligheten for at du fra AD TYRES kan slette dataene dine så snart som mulig av en av følgende grunner:
    1. disse dataene er ikke lenger nødvendige for de formål som det ble samlet inn eller på annen måte behandlet;
    2. Du trekker tilbake ditt samtykke som behandling av slike data er basert på, forutsatt at det ikke er noe annet juridisk grunnlag for slik behandling;
    3. Du protesterer mot behandlingen av disse dataene under de vilkår som er angitt nedenfor med hensyn til din rett til å motta;
    4. Dataene har vært gjenstand for ulovlig behandling;
    5. Dataene må slettes for å overholde en juridisk forpliktelse som er fastsatt i EU-loven eller den franske loven som AD TYRES er underlagt eller
    6. Data er samlet inn som en del av informasjonssamfunnstjenestene som tilbys til barn.
  • Retten til å motsette seg behandling av dine data : Dette er muligheten til å motsette seg behandling av dataene dine utført på grunnlag av en legitim interesse av AD TYRES (inkludert profilering basert på denne begrunnelsen) hvis denne behandlingen egentlig ikke er begrunnet av AD TYRES på legitime og overbevisende grunnlag som vil herske over dine interesser, rettigheter og friheter eller for å finne, utøve eller forsvare rettigheter i retten.
    Det er også mulighet for deg å motsette seg en prosessering for prospektering (inkludert profilering hvis den er relatert til slik prospektering).
    Til slutt, når det gjelder behandling for statistiske formål, er det muligheten for å motsette seg slik behandling av grunner knyttet til din spesielle situasjon.
  • Retten til å begrense behandlingen av dine data : Dette er muligheten for at du fra AD TYRES får tak i behandlingen i ett av følgende tilfeller:
    1. i løpet av perioden som kreves for å verifisere nøyaktigheten av dataene med AD TYRES når du bestrider nøyaktigheten av slike data;
    2. Du motsetter sletting av data fra ulovlig behandling og krever i stedet begrensning av bruken av dem.
    3. Dataene er ikke lenger nyttige for AD TYRES i sammenheng med prosessens formål, men er fortsatt nødvendige for deg som en del av funnet, utøvelsen eller forsvaret av rettigheter i retten;
    4. for tiden som er nødvendig for å vite om den legitime begrunnelsen som AD TYRESene forfølger, hersker over din når du motsetter behandlingen på grunnlag av dette.
  • Retten til overførbarheten til dine data : Dette er muligheten for at du fra AD TYRES kan skaffe kommunikasjon av dine data til AD TYRES i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format og for å overføre disse dataene til en annen enhet (denne overføringen er levert av deg eller, hvis det er teknisk mulig, av AD TYRES) og når behandlingen som utføres ved hjelp av automatiserte prosesser, er basert på samtykke eller en kontrakt
  • Retten til å trekke tilbake ditt samtykke : Dette er muligheten for deg å trekke tilbake ditt samtykke til enhver behandling av dine data som er gjort på grunnlag av ditt forutgående samtykke.

For å utøve de nevnte rettighetene, er du invitert til å bli med oss ​​når det passer deg

  • ved å sende en e-post til: cm(a)adtyre.com
  • eller ved å fylle ut kontaktskjemaet tilgjengelig her .

For å håndtere forespørselen din så effektivt som mulig, inviterer AD TYRES deg til å formulere det på en klar og detaljert måte og legge ved en kopi av Ditt identitetskort.

Du har også:

  • Rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet : Dette er muligheten for at du skal klage til en kompetent tilsynsmyndighet, særlig i den medlemsstaten du bor i Din arbeidsplass eller stedet der bruddet ville ha skjedd, hvis du anser at behandling av data om deg utgjør et brudd på loven.

For å lette utøvelsen av denne retten finner du i tabellen nedenfor kontaktinformasjonen til tilsynsmyndighetene i medlemsstatene.

Medlemsstat Tilsynsmyndighet Kontakt
Tyskland Bundesbauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Husarenstraße 30
53117 Bonn (Tyskland)
Tlf. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
Østerrike Österreichische Datenschutzbehörde Hohenstaufengasse 3
1010 Wien (Østerrike)
Tlf. +43 1 531 15 202525
Faks +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
Belgia Kommisjon for beskyttelse av personvern Rue de la Presse 35
1000 Brussel (Belgia)
Tlf. +32 2 274 48 00
Faks +32 2 274 48 10
commission@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
Bulgaria Kommisjon for beskyttelse av personopplysninger 2, prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592 (Bulgaria)
Tlf. +359 2 915 3523
Faks +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
Kypros Kommissær for Personvern 1 Iasonos Street,
1082 Nicosia (Kypros)
Postboks 23378, CY-1682 Nicosia
Tlf. +357 22 818 456
Faks +357 22 304 565
commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
Kroatia Kroatisk personvernbyrå Martićeva 14
10000 Zagreb (Kroatia)
Tlf. +385 1 4609 000
Faks +385 1 4609 099
azop@azop.hr eller info@azop.hr
http://www.azop.hr
Danmark Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 København K (Danmark)
Tlf. +45 33 1932 00
Faks +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
Spania Agencia de Protección de Datos C / Jorge Juan, 6
28001 Madrid (Spania)
Tlf. +34 91399 6200
Faks +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
Estland Estonian Data Protection Inspectorate (Andmekaitse Inspektsioon) Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estland)
Tlf. +372 6274 135
Faks +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
Finland Ombudsmannens databeskyttelse Postboks 315
FIN-00181 Helsingfors (Finland)
Tlf. +358 10 3666 700
Faks +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
Frankrike Nasjonalt kommisjon for informatikk og friheter - CNIL 8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02 (Frankrike)
Tlf. +33 1 53 73 22 22
Faks +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
Hellas Hellenske databeskyttelsesmyndighet Kifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Athen
Tlf. +30 210 6475 600
Faks +30 210 6475 628
kontakt@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
Ungarn Ungdoms databeskyttelseskommissær Szilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapest (Ungarn)
Tlf. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
Irland Dataskyddskommissær Canal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tlf. +353 57 868 4800
Faks +353 57 868 4757
info@dataprotection.no
http://www.dataprotection.no
Italia Garanti for protezione dei dati personali Piazza di Monte Citorio, 121
00186 Roma (Italia)
Tlf. +39 06 69677 1
Faks +39 06 69677 785
Garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
Latvia Datatilsynet Regissør: Ms Sign Plumina
Blaumana str. 11 / 13-15
1011 Riga (Latvia)
Tlf. +371 6722 3131
Faks +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
Litauen Statlig databeskyttelse Žygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litauen)
Tlf. + 370 5 279 14 45
Faks +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
Luxembourg Nasjonalkommisjon for databeskyttelse 1, Rock'n'Roll Avenue
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luxembourg)
Tlf. +352 2610 60 1
Faks +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
Malta Kontor for databeskyttelseskommissæren 2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tlf. +356 2328 7100
Faks +356 2328 7198
commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
Nederland Authorizeit Persoonsdata Prins Clauslaan 60
Postboks 93374
2509 Den Haag / Haag (Nederland)
Tlf. +31 70 888 8500
Faks +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsdata.nl
https://autoriteitpersoonsdata.nl/nl
Polen Generalsekretærens kontor for beskyttelse av personopplysninger - GIODO ul. Stawki 2
00-193 Warszawa (Polen)
Tlf. +48 22 53 10 440
Faks +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
Portugal Comissão Nacional av Protecção de Dados - CNPD R. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugal)
Tlf. +351 21 392 84 00
Faks +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
Tsjekkia Kontoret for personopplysninger Urad pro ogranu osobnich utaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7 (Tsjekkia)
Tlf. +420 234 665 111
Faks +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
Romania Den nasjonale tilsynsmyndigheten for personopplysninger B-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Romania)
Tlf. +40 21 252 5599
Faks +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
Storbritannia Informasjonskommissærens kontor Water Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Storbritannia)
Tlf. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
Slovakia Kontor for personvern i Den slovakiske republikk Hraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovakia)
Tlf. : + 421 2 32 31 32 14
Faks: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
Slovenia Kommisjonens informasjon Zaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenia)
Tlf. +386 1 230 9730
Faks +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
semsket skinn Datainspektionen Drottninggatan 29
5th Floor
Box 8114
104 20 Stockholm, Sverige
Tlf. +46 8 657 6100
Faks +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Hvordan samler AD TYRES data for mindreårige?

Produkter som selges av AD TYRES på nettstedet, er ikke ment for mindreårige. Derfor behandler AD TYRES ikke data knyttet til mindreårige eller kan ikke anta at dataene til besøkende til nettstedet eller dets kunder direkte eller indirekte gjelder mindreårige.

13. Hva med cookies og annen lignende sporingsteknologi?

AD TYRES bruker informasjonskapsler og annen lignende teknologi som kan samle inn noen av dataene dine. Disse informasjonskapslene kan forbedre webleseropplevelsen din på nettstedet, gi oss informasjon om driften og kvaliteten på nettstedet vårt og bidra til å tilby målrettet annonsering.

AD TYRES samler din forhåndsgodkjenning gjennom et banner på hjemmesidenes hjemmeside under første tilkobling til disse dataprogrammer. Ditt samtykke er på nytt omtalt av AD TYRES under de samme vilkårene ved utgangen av en periode på tretten måneder etter den forrige samlingen av Ditt samtykke.

AD TYRES inviterer deg sterkt til å konsultere siden "Cookies" på nettstedet sitt for mer informasjon.

14. Noen ekstra elementer på sosiale nettverk

Nettstedet bruker plugin-moduler og andre sosiale nettverk funksjoner publisert av tredjeparts selskaper (for eksempel Facebook, etc.).

Hvis du samhandler via plugin-moduler (f.eks. Ved å klikke på "Like" eller "Share" -knappen), vil noen av dine data (inkludert dine tekniske data og navigasjonsdata) bli overført og lagret på en server. Tredjepartsfirmaet som driver det aktuelle sosiale nettverket. Disse dataene blir deretter behandlet av dette tredjepartsfirmaet i samsvar med vilkårene og angir at kontoen din er åpen i dette sosiale nettverket.

Hvis du ikke vil at et tredjepartsfirma som opererer et sosialt nettverk for å koble dataene som er samlet inn via nettstedet til din åpne brukerkonto i det sosiale nettverket under vurdering, må du logge deg ut av det sosiale nettverket før du besøker nettstedet.

Under alle omstendigheter styres bruken av disse plugin-modulene eller knappene av disse tredjeparts sosiale medier-utgivere, og er underlagt kun vilkårene som binder deg til det sosiale nettverk som du er medlem av. Vi inviterer deg til å lese disse vilkårene som brukes av disse tredjeparts sosiale utgivere.

15. Noen ekstra elementer på geolocation

AD TYRES bruker Geolocation Data samlet inn via nettleseren din og / eller enheten du besøker Nettstedet på.

Tilgang til disse Data-resultatene fra innstillingen av disse verktøyene. AD Dekk Inviterer deg til å gjennomgå retningslinjene for personvern (eller andre relaterte dokumenter) tilbydere av disse verktøyene og / eller endre innstillingene for disse verktøyene før konsultere nettsiden i tilfelle du ikke ønsker at annonsen Dekk behandler din Geolokaliseringsdata.

16. Hva er konsekvensene av å aktivere en ekstern lenke

AD TYRES Nettstedet kan tilby deg eksterne hypertekstlenker som leder deg til andre nettsteder eller teknologiske verktøy. Tilgang til dette innholdet ved Aktivering av den eksterne lenken er ikke lenger dekket av dette charteret. Du er derfor invitert til å ta kontakt med retningslinjene som brukes av utgiveren av dette innholdet vedrørende beskyttelse av dine data. AD TYRES er på ingen måte ansvarlig for innsamling eller behandling av dine data fra disse innholdene.

17. Hvordan vil du bli varslet om endringer i charteret?

AD TYRES er pålagt å periodisk endre dette charteret for å ta hensyn til lovendringer som gjelder beskyttelse av dine data.

AD TYRES vil informere deg om eventuelle endringer eller oppdateringer gjennom et varsel sendt til Din e-postadresse og / eller et tilsynelatende varsel på Nettstedet.

18. Hvordan kontakte oss?

AD TYRES står til din disposisjon for å svare på alle dine spørsmål om dette charteret.

For å kontakte oss, er du invitert til å bli med oss ​​for din bekvemmelighet:

  • ved å sende en e-post til: cm(a)adtyre.com
  • eller ved å fylle ut kontaktskjemaet tilgjengelig her .