Generelle salgsvilkår

Med disse salgsbetingelsene ønsker vi å fortelle deg om dine krav og rettigheter.

Fullføring av bestilling

Når nettkunden har fullført sin bestilling på nettsiden vil vi umiddelbart sjekke varenes tilgjengelighet for å kunne levere så raskt som mulig. Hvis vi ikke lenger skulle ha varen, eller den er utsolgt, vil kunden bli refundert i løpet av 48 timer.

Vare

AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan ikke holdes ansvarlig for opplysningene på informasjonsskjemaet, da det dreier seg om informasjon fra forskjellige kilder

Det er opptil kunden å forsikre seg om at det valgte produktet passer kjøretøyet. AD TYRES INTERNATIONAL SLU dekker ikke returkostnader dersom produktet ikke er kompatibelt.

Pris

Prisene endrer seg flere ganger om dagen. AD TYRES INTERNATIONAL SLU forholder seg retten til å foreta prisendringer, lavere eller høyere, uten at det gir rett til refundering for kunder som allerede har bestilt.

Levering

Levering finner sted til prisen som er angitt i handlekurven i bestillingsøyeblikket. Vårt selskap er ansvarlig for tap eller tyveri av forsendelsen. Vi står også til rådighet når det kommer til leveringsproblemer, via feilmeldingsskjema med adgang fra din kundekonto. Vår avdeling vil gjøre alt for å løse problemet så raskt som mulig. Levering tar vanligvis mellom 2 og 8 arbeidsdager. Vi har ingen garanti for denne leveringsfristen. Leveringen kan bli forsinket på grunn av transportforstyrrelser. Maksimal leveringsfrist er satt til 20 dager etter mottatt betaling. Utover denne frist er det mulig å få refundert beløpet ved en enkel bestillingsannullering.

Ved levering til bopel vil transportøren legge igjen beskjed dersom kunden ikke er hjemme. Det er deretter opptil kunden å kontakte transportør raskest mulig for å motta varene.

Ved levering hos montør, er det opptil kunden selv å kontakte montøren og avtale tid. Det er mulig å få et sporingsnummer for å kunne følge korrekt mottagelse på monteringssenter. Verkstedet har også kundeopplysninger og kan kontakte deg når de har mottatt varene.

Angrerett

Kunden har en frist på 14 døgn til å returnere bestilte varer på egen regning. Denne fristen løper fra mottakelsesdato. Produktene skal returneres i originalemballasjen uten å ha vært brukt eller skadet. Kunden er forpliktet til å opplyse AD TYRES INTERNATIONAL SLU om returnering av varen.

For å gjøre det enklere: AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan ta seg av returforsendelse, for deretter med en frist på å betale tilbake beløpet etter å ha trukket fra fraktkostnader.

Dersom varene har vært montert eller brukt, vil de ikke ble refundert.

Hvem er vi?

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Kapital 3 000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Hvordan kontakte oss?

Vi er kun tilgjengelig gjennom kontaktblanketten vedrørende salgsspørsmål og gjennom feilmeldingsrapporter i kundeserviceavdelingen.

For å ta kontakt med oss: klikk her.

Sikker betaling

Alle betalingsstadiene mellom kjøper og vårt betalingssystem -HIPAY- er fullstendig kryptert og beskyttet. Gjeldende protokoll er SSL kombinert med e-banking.

Dette betyr at all informasjon knyttet til bestillingen og bankkortnummeret ikke kommer til å sirkulere ukryptert på internett.
Bankkortnummeret blir ikke skrevet ut på dokumenter, fakturaer, kredittkort eller andre utskrifter.
Forhandler har ikke tilgang på kortnumre.
HIPAY oppbevarer ikke kortnumre etter at betalingen er overført til forhandlerens bank.
Dette betyr at ingen har tilgang på kundens kortdetaljer, verken elektronisk eller via utskrifter.

Det er ingen risiko for at en kundes bankkortnummer kan bli hacket mens vedkommende handler hos AD TYRES INTERNATIONAL SLU med HIPAY.

Gjeldende lov og jurisdiksjon

De nåværende Generelle salgsbetingelsene og avtalen mellom AD TYRES INTERNATIONAL SLU og Kunden er underlagt Andorran-loven.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU vil likevel søke en minnelig løsning før noen rettslige skritt blir truffet.